Main Page Sitemap

Rabatt photowall


rabatt photowall

det här laget. Ellos har även många andra varumärken i sitt sortiment, men i det här inlägget visar jag bara sådant som ingår i Ellos egen Home-kollektion. Avslutningsvis mina favoritbilder där jag tycker man blandat in precis rätt mängd av höstens nyheter i en annars relativt neutral bas i vitt, brunt, beige och svart. Golvlampa vägglampa, små sidobord, gärna med 80-talsinfluenser, ser vi också väldigt mycket. Då är stardock kupongkodem jag betydligt mera förlåtande mot sittpuffen, som faktiskt är väldigt användbar (även om det nog nästan börjar gå inflation i de sammetsklädda varianterna nu). Svarta vägglampor har hängt med många år och jag skulle nog säga att de har passerat trendstadiet och istället blivit en klassiker.

Rabattkod jumpyard, Rabattkod swedphone,

Lampan på bilden nedan har vi här hemma, men den är ännu inte upphängd på sin plats. Så kan man sammanfatta Ellos egna inredningskollektion hösten 2018. Sammetsklädd fotpall vitrinskåp i metall grön glasvas grön sammetsfåtölj vinröd soffa soffbord i svart marmor, dagbädden är fortfarande en möbel man ser överallt i inredningsreportage och på stylade bilder men konstigt nog väldigt sällan i någons hem. Möblerna överlag är ju betydligt mera färggranna än vi är vana med från de senaste åren och även byråer och skåp finns numera i många olika kulörer. Men kanske som blickfång i sovrummet eller hallen? Senapsgult, orange, smutsrosa, brunt, lila, mörkgrönt och mörkblått. Det krävs lite av den övriga inredningen för att den ska passa in tänker jag. Servetter i en fin nyans är lätta att plocka in i sitt eget hem om man vill testa lite försiktigt på höstens färgskala. Vanligtvis ett material man förknippar mera med mode, men just nu har jag faktiskt lättare att se det i inredningen än på kläder. Jag förstår inte riktigt hur den ska användas och det finns många andra möbler jag hellre skulle välja till mitt eget hem än en dagbädd.

rabatt photowall


Sitemap